Naisten Futsal - ennakko
Julkaistu: 24.10.2019 00.00

Naisten Futsal - ennakko

KuPS seuralla on vuonna 2019 ensimmäistä kertaa Naisten futsal joukkue, joka pelaa alkavalla kaudella naisten valtakunnallista ykkösdivisioonaa. Ykkösessä pelaa 14 joukkuetta ympäri Suomen, ja joukkueet on jaettu kahteen alkulohkoon. Ykkösen lohkojen voittajat karsivat Naisten futsal liigapaikasta, josta voittaja nousee suoraan liigaan ja karsintapelin hävinnyt joukkue pelaa liigan 9 sijoittuneen kanssa. Tämän pelin voittaja säilyttää paikkansa liigassa tai nousee uutena joukkueena liigaan. KuPS Futsal naiset pelaavat pohjoislohkossa.

Futsal on lajina tunnettu maailmalla. Suomessa miehille ja naisille on futsal maajoukkue. Suomessa lajin harrastajia löytyy paljonkin, mutta Itä-Suomen alueella futsal on vielä lähes tuntematon. Kuopiossa futsalin harrastusmahdollisuudet ovat niukat.

KuPS joukkue on kasattu kaudelle 2019-2020, siinä pelaa 16 pelaajaa. Osalla pelaajista on enemmänkin kokemusta futsalista, jopa Naisten Futsal-liigatasolta. Joukkuetta ja joukkueen pelaamista on hiottu yhteen elokuusta lähtien. Pikku-hiljaa futsalin salat alkavat hahmottua ja oma pelitapa muodostua. KuPS lähtee tulevaan kauteen hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä. Joka peliä lähdetään voittamaan eikä vastustajat tule saamaan KuPS:lta helppoja pisteitä mukaansa.

Tulevana sunnuntaina 27.10. klo 15 pelataan sarjan avauskierros. KuPS aloittaa kautensa kotipelillä. Vastaan asettuu KaDy Jyväskylästä. KaDy on ennakkoon ajateltuna kova vastus, sillä Jyväskylässä futsalilla on pidemmät perinteet kuin Kuopiossa. KuPS lähtee kohti kaksinkertaista sarjaa luottavaisin mielin ja tavoitteeksi joukkue asettaa lähteä voittamaan jokaista peliä. Peliin on vapaa pääsy ja paikalle toivotaan runsaasti katsojia kannustamaan kotijoukkue voittoon.

Futsal on nopeatempoinen ja katsojaystävällinen laji, jossa kenttätapahtumat vaihtuvat nopeasti. Peli pitää katsojan hereillä ja nopea tempo vie mukanaan. Banzai!

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai